Vordering indienen

Formulier
Via het onderstaande formulier kunt een vordering voor een faillissement indienen.
Bijlagen kunt u enkel toevoegen als PDF (maximaal 30 MB per bestand).
Vult u alstublieft alle velden in. Onjuist of onvolledig ingevulde formulieren worden niet in behandeling genomen.
Maruba Sports & Travel B.V.

Eigendomsvoorbehoud
Overig recht
Ter voorkoming van spam door automatische robots, vul de tekst uit het plaatje, in het daarvoor bestemde invoerveld in. Uw opmerking wordt alleen verzonden als de tekst overeenkomt. Zorg ervoor dat uw browser cookies accepteert, anders kan uw bericht niet worden geverifieerd.
CAPTCHA Image
Refresh Image
Wanneer u “akkoord” aanvinkt stemt u er uitdrukkelijk mee in dat mogelijk persoonlijke gegevens van u door ons worden verwerkt ten behoeve van de correcte afwikkeling van een insolventieprocedure in de zin van artikel 1 lid 1 van de EU-Verordening 2015/848 van 20 mei 2015. Het gaat dan bijvoorbeeld om uw naam, postadres, e-mailadres, telefoonnummer, bankrekeningnummer, functie en correspondentie tussen u en ons.

We distribueren deze gegevens niet aan derden, behalve waar dit expliciet is toegestaan, bijvoorbeeld aan leveranciers die ons in staat stellen om onze database te onderhouden.

U kunt op elk gewenst moment een kopie aanvragen en / of de informatie die wij van u verwerken ontvangen in een algemeen gebruikt formaat. U hebt ook het recht om persoonlijke gegevens te laten corrigeren en kunt u ons verzoeken om uw persoonlijke gegevens te laten verwijderen. Tevens kunt u bezwaar maken tegen bepaalde persoonlijke gegevens die door ons worden gebruikt of, in voorkomend geval, ons vragen om de verwerking van persoonsgegevens te beperken.

Wanneer u op "verzenden" drukt ontvangt u van de indiening van uw vordering alsmede van uw akkoord voor de verwerking van uw (persoonlijke) gegevens, per e-mail automatisch een bevestiging.